AVOCAȚI

Adriana Minea

Adriana are o experiență în domeniu de peste 18 ani, perioadă în care aceasta și-a dezvoltat un portofoliu profesional care include drept comercial, legislație specifică industriei divertismentului și drepturi de proprietate intelectuală.

Expertiza solidă a Adrianei este în egală măsură rezultatul activității desfășurate de aceasta în cadrul cabinetului său individual de avocat cât și al celei desfășurate ca avocat în cadrul unei importante societăți civile de avocați. Specializarea sa include consultanță și asistență juridică, precum și litigii, arbitraj și mediere, în proceduri derulate atât în fața instanțelor din România cât și a celor din străinătate.

Adriana oferă servicii de asistență juridică clienților din industriile creative, care includ de la film, televiziune, teatru, muzică, arhitectură, fotografie până la dezvoltare de software, jocuri de calculator și forme de exploatare digitală a artelor.

Adriana vorbește fluent engleză, franceză și italiană, iubește câinii din rasa Akita și este pasionată de echitație, citit, navigație și plimbări în natură.

Adriana Minea

PARTENER

Experiența profesională

Cabinet de avocat ADRIANA MINEA
Partener fondator
2005 – prezent

VLAD, MINEA, CENUSE & Asociații SCA
Partener coordonator
mai 2014 – mai 2017

OGLINDA, NEMES, VOICU SCA
Asociat senior, Coordonator cabinet
februarie 2001 – ianuarie 2005

CERVENI & CERVENI SCA
Stagiar și Asociat junior
septembrie 1997 – iunie 2000

Studii

2014-2016, SNSPA | Facultatea de științe politice, Diploma de masterat în antropologie

2000-2001 | Universitatea București, Facultatea de drept, Studii postuniversitare, Diplomă de masterat în drept administrativ, Diplomă de masterat în drept bancar

2000-2001 | Universitatea Paris, Sorbonne 1, Institutul Henri Capitant, Studii postuniversitare, Diplomă de masterat în drept comercial

1996-2000 | Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de drept, Diplomă de drept  

Membru al Baroului București din anul 2000.

Limbi străine: Engleză (avansat), Franceză (avansat), Italiană (avansat), Spaniolă (mediu), Română (vorbitor nativ)

LOREDANA DALEA

ASISTENTĂ

LOREDANA DALEA

Loredana este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității  „Titu Maiorescu” din București, promoția 2017. Loredana a obținut de asemenea o Diplomă de Masterat în „Drept Civil și Drept Procesual Civil Aprofundat” în anul 2018, în cadrul aceleiași universități.  

Educatie

2009-2013 | Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” – Ploiești

2013-2017 | Universitatea  „Titu Maiorescu” – Facultatea de Drept

2017-2018 | Universitatea  „Titu Maiorescu” –  Diplomă de Masterat în „Drept Civil și Drept Procesual Civil Aprofundat.”

Limbi străine: Franceză, Spaniolă, Engleză